op woensdag 8 maart was er op ATV een filmpje te bekijken ter promotie van de lentepoets van 6 mei waar Freddy en François en nog andere leden van de focusgroep te zien waren. Dit filmpje is opgeslagen, maar door de grootte van het bestand is het een probleem om het op de website te krijgen. Er wordt aan gewerkt om dit nog te doen lukken.

Op zondag 9 juli waren we aanwezig in een zonnig stadspark, waar op het districtsfeest ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag ook de vrijwilliger van het jaar zou gehuldigd worden. In een apart afgesloten gedeelte met aparte schenkbank en een uitstekende catering werden we als vrijwilligers door het district in de watten gelegd.

Met muziek van "waar is Kevin" op het grote podium, werd daarna overgegaan tot de uitreiking van vrijwilliger van het jaar, welke eer te beurt viel aan onze voorzitter Freddy die een woordje mocht plaatsen en in de cadeaus en de bloemen werd gezet. Ook de andere vrijwilligers van Focusgroep Langblokken ontvingen een fleecevest met district Antwerpen op de rug.

De echtgenote van de voorzitter met de bloemen en districtsschepen en voorzitter Freddy op de foto met stadsburgemeester Bart De Wever.

Muzikale omlijsting