Op zaterdag 9 december gaat het jaarlijks kerstfeestje door voor de leden en partners. foto's en verslag volgen later.

Onderweg naar de voorbereidende werken een foto van de kerstboom met enkel licht.

De voorbereiding n het mooie zaaltje van buurtsecretariaat.

De caateringploeg druk aan het werk

Speech van de voorzitter.

De kerstman was aanwezig voor de brave kindjes. Voor onze Focusgroep had hij een nieuwe Bolderwagen bij (bedankt Woonhaven)

Vertegenwoordiging van Woonhaven en stadsdiensten.

Voor de leden van de focusgroep een lekkere cake als kerstgeschenk.

Op vrijdag 15 december houden we voor alle medehuurders een kerstdrink aan de zitbanken van blok 2. Hiervoor werd een flyer rondgedeeld en in elke ingang een affiche gehangen.

Op 23 november werd door de stadsdiensten de kerstboom, geschonken door district Antwerpen, geplaatst aan de zitbanken van blok 2. Een mooie grote boom waar de lichtjes in december worden geplaatst evenals de kerstversiering die verzorgd word door leerlingen van de nabije school en van "de rotonde" (werminval). foto's en verslag volgen later.

De kerstboom werd versierd met tekeningen gemaakt door kinderen uit de naburige school, allemaal geplastificeerd. Ook de nieuwe bolderkar werd in dienst genomen. De top van de boom schoot er wat over door gebrek aan een langere ladder.

Er was ons medegedeeld dat er een 20-25 kinderen uit de school mee gingen helpen om de onderste versieringen op te hangen. Tot onze blijde verassing waren het er 108.

Gelukkig hadden we nog wat snoep en drankjes in voorraad voor het onverwachte aantal.

Onze voorzitter te midden van zijn gasten.

Na dit plezierige intermezzo werd gestart met de rest van de voorbereiding: tent, verlichting, tafels en stoelen. Maar eerst een geslaagde test van onze nieuwe bolderkar. Hoe was dat liedje alweer? "Ik heb mijn wagen volgeladen"?

Na een paar stroomprobleempjes kon het feest van start gaan. Spijtig genoeg hebben we door het tegenlicht van de tentverlichting maar enkele bruikbare foto's

Herr Stollschneider

Met muzikale omlijsting.

Ook wintermagie kwam op bezoek met enkele leuke lichteffecten, spijtig van de onduidelijke foto's.

We mochten toch een 200  bezoekers ontvangen en mogen dus zeker van een geslaagd feest spreken.