Op vrijdag 16 november was er tussen 14 uur en 19 uur weer een pop-up containerpark aanwezig aan de glasbakken tegen de Groenendaallaan. Dit een beetje ter vervanging van de verdwenen brengboxen. Het verloop was inderdaad heel ordelijk, wat bij de brengboxen wel eens verkeerd liep.

Omdat er via flyers en affiches aan iedere ingang goed van deze activiteit was aangekondigd, mogen we spreken van een goede respons. Ik kwam persoonlijk zelf met wat klein electro en nog wat spul om kwart na 2 en kon vaststellen dat de gele bak met klein electro al vol was en werd vervangen door een lege.

Er was genoeg vervoer voorzien met een vrachtwagen voor klein gevaarlijk afval (de groene bakken) ik had wat lampen die ik daar kwijt kon. En een vrachtwagen voor afvoer gele bakken. Op de foto de gele bak met klein-electro die om kwart na 2 al vol was

Onze voorzitter met de "beruchte" millieubox, die iedereen moest hebben. Het is lang geleden dat ik de mijne zag en is er al iemand die dat ding heeft open gekregen? Dat er goed gereageerd is op de pop-up bleek om een uur of half 7 s' avonds ik vanop mijn balkon een koppel bezig zag om een tweezitzetel over de grond te schuiven in de richting van de containers, die in andere omstandigheden misschien voor hun deur was geeindigd. En initiatief dat voor herhaling vatbaar is!!